DAG 09 – DEN HÄR VECKAN

Förra veckan var den skönaste veckan på länge! Veckan inleddes med lucia, Efter sjukt mycket plugg i skolan och mycket träningar och liknade så var det en lugn vecka med mest bara tjoller och chill, vilket inkluderade en innebandyturnering som för mitt lag slutade med en sjunde placering av tio lag. Gjorde även bort årets sista prov,vilket inte kändes annat än grymt. Hade även julfest under torsdagskvällen och faktiskt, så hade jag riktigt kul. Jag har inga bilder därifrån tyvärr, men det får vi leva med. Även helgen var kul när vi efter alldeles för lång tid träffades brudarna och myste på. Och det blir bara bättre, när vi den här veckan fått jullov. Kunde verkligen inte kännas bättre!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *