MR BLUE SKY

Hallå bananas! Ett leende sitter ständigt klistrat på mina läppar och väl inne på den femte dagen med ledighet konstaterar jag hur fett mycket mer roligt ledighet och sol är än skola och plugg. Har förmodligen de finaste vännerna i världen och jag har bara umgåtts med riktiga goa pojkar och flickor de senaste dagarna. Moppen har gått nästan 20 mil, jag har vid många tillfällen visat upp mina obefintliga fotbolls talanger, firat mormor och morfars guldbröllop, umgåtts med mina små älskade charmtroll och min släkt och hängt med massor med vänner…Jaaa, jag skulle lätt kunna skriva flera tusen tecken för att berätta alla äventyr och roligheter vi hittat på, men låter det vara för studen. Nationaldagen i all ära spenderades tillsammans med en solstol, en laptop, en gul bikini och en hel del bra musik (läs ”Hearts In Six Parts Of Eight”). Ryktet säger räkmacka på kajutan ikväll, mer än gärna säger jag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *