UNITED STATES OF AMERICA

Bildkälla: Google

Har haft så fullt upp med packning och passat på att umgås med vänner så jag har helt inte haft tiden att berätta. Berätta att det faktiskt är idag vi drar iväg. Planet till Miami går tidigt imorgon bitti från Arlanda och efter ungefär tio timmar är vi framme. Tillsammans med ett par vänner har vi hyrt ett hus i Orlando där vi stannar en vecka, sedan drar vi vidare och kollar runt i Miami, Tampa, Key West osv, jag är inte annat än förväntansfull. Så, om tre veckor när jag landar i Skellefteå igen har jag förmodligen massor med äventyr att berätta och förmodligen en heeel del bilder. Ska försöka uppdatera så gott jag kan därifrån. Men annars får ni ta och ha en riktigt bra start på ert sommarlov!!!! Vi ses. XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *