USA ROADTRIP DEL 1 – ORLANDO

Det här var den absolut första bilden vi tog, trötta och slitna efter 10 timmars flygresa, vi hade just fått bilen vi skulle köra runt med under tre veckors tid.

Vi hade inte alls några höga förväntningar på huset vi hade hyrt, men när vi insåg att det här var kvarteret vi skulle bo i under sex dagar blev vi inte besvikna…

…och huset var inte mycket sämre. 7 rum, tre badrum, pool på gården och spelrum.

Här hängde vi många mornar!

Och åt goda amerikanska frukostar

Jag och Celle på toppenhumör!

Inne på Universal studios

En kväll var vi på Wet’nWild. Heeeelt sjukt roligt! Rekommenderas verkligen, speciellt på kvällen då det inte alls är mycket folk där. Ett grymt vattenland med de häftigaste vattenrutschbanorna! Riktigt roligt!

Cinderella Castle i Disney World.

Efter att vi gått runt på Disney World i över 13 timmar i 40 graders värme och åkt alla möjliga karuseller (spacemountain var bäst!!) avslutades dagen med de sjukaste fyrverkerierna!!

Deras mataffärer är eeenorma. Allt det på dessa hyllor läsk och det fortsätter där bak…

En cool restaurang i Disney Downtown.

Även fast det var nästan 40 grader och strålande sol varje dag, så blev det oväder med blixtrar och åska varje eftermiddag ,men det höll bara i ungefär en timme.

En kväll var vi ute och fotade blixten, jag fick en galet cool bild med Oskar i förgrunden!

.

I Orlando blev det en hel del shopping på deras stora outlets men efter sex underbara dagar sa vi hejdå staden och vinkade av Familjen Sundberg, och vi drog vidare mot Gulfkusten.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *