BRUSTNA HJÄRTANS HÖST

Kan det verkligen vara nästan två månader sen vi stod och sjöng i kyrkan med vita klänningar? Tydligen. Skäms för att säga det, men jag har inte ens varit utanför dörren idag då värmen visar funktionen: off. Kallt och mulet och det känns som att sommaren är så gott som slut. Hade första innebandyträningen igår efter uppehåll – skönt, men jag har ont i varenda muskel idag, antar att det hör till då jag inte dragit på mig löparskorna en enda gång i sommar. Väntar nu på paket från H&M, Crimson och Fujidirekt. Väggarna i rummet ska pimpas och ytterligare ett par skor ska få joina samlingen, men först ska ögonlocken vila. Godnatt!

3 kommentarer

  1. Sv; Hej Jenny! Det började nog med att jag var vimmelfotograf för VF, så dem visste redan vem jag var. Sedan var det inte förrän min blogg blev uppmärksammad i lokaltidningen, i samband med att jag vann en bloggtävling, som jag fick ett erbjudande att blogga på folkbladet:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *