ROADTRIP USA DEL 2 – CLEARWATER & NAPLES

Läs tidigare inlägg här

Efter Orlando åkte vi mot Gulfkusten till Tarpon Springs, en supermysig grekiskt inspirerad hamnstad som serverade kanske världens godaste gyros! Efter en förmiddag där åkte vi vidare till Clearwater.

Väl i Clearwater var vädret toppen och det blev första dagen på beachen! Det var lika varmt i vattnet som i luften, bara sjukt.

Vi hängde på stranden tills det blev kväll,tog massor med bilder efter vi fått lite färg under dagen och gick runt på piren för att kolla in marknaden.

Vi steg upp tidigt nästa dag för att besöka Busch Gardens i Tampa, en nöjespark kombinerat med zoo och åkattraktioner.

Man kunde fara på Safari och se massa djur på nära håll…

Bergdalbanorna var heeeelt outstanding…

…och det här är bra några få! Hur som helst så hade vi en helt underbart rolig dag i Busch Gardens och vi köpte såkallade ”Quick Qeue”, liksom en ”snabbiljett”, så vi hade förtur i alla köer, kändes rätt bra då en del köer var över en timme.

Efter två nätter i Clearwater åkte vi vidare till Naples, en jättemysig småstad, där vi på kvällen åkte till stranden och fotade solnedgången – helt magiskt.

Även i Naples fanns det en pir och efter ett tag blev himmelen alldeles kolsvart och bara de röda lamporna från piren lyste, hur mysigt som helst!

.

Fler USA-inlägg kommer då jag berättar om Everglades, Miami osv. Håll ut!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *