ALLA HJÄRTANS DAG

Då ska väl även jag försöka mig på att beskriva denna dag, som alla singlar påstår är skit och alla par bara älskar. Jag är så fruktansvärt mycket singel men älskar denna dag. Alla hjärtans dag. Då får man rå om sina hjärtan och passa på att tala om hur mycket de betyder för en. Jag var hur som helst på världens bästa humör imorse och har bara suttit och lyssnat på föreläsningar hela dagen innan det blev lunch på sub med två finisar och även ett välbehövligt långt deeptalk om lite allt möjligt. Skolan var pyntad, fin och dränkt med hjärtan och komplimanger. Nu ska jag skriva klart svenska och engelska analyser innan det bär av till Pauline och sedan till Mobacken där mina hjärtan är samlade för mys. Ha en bra alla ♥ dag kamrater!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *