Söndagsångest.

Söndagsångest.

Det var ett tag sen jag hade söndagsångest. Nu har jag det och det har jag för att Alicia och Jennie har åkt till deras mamma. Det blir så tomt och tyst här hemma då.

Jag försöker bota ångesten med hög volym och Machine head i högtalarna.

Apropå inlägget tidigare idag. Jag och barnens mor är vänner, det har inte alltid varit lätt att veta vilken nivå vi ska ligga på, men nu tycker jag att det flyter på bra.

Svart kaffe, ångest och Machine head var det.

Kanske en långpromenad vore något, alternativt någon som vill ha sällskap?

1 kommentarer

  1. Kul att du bloggar igen jag har saknat min lillebror 🙂

    Visst är livet inte lätt att få att gå ihop med kommunal dagbarnvård och litet kontaktnät. Det vet vi i storstan med men det är bara o kämpa på 🙂 Det löser sig alltid och ibland får jobbet stå tillbaka för barnen så är det just nu i våra liv men snart kan vi vara mer aktiva på jobbet igen. Men just nu är barnen det viktigaste. Var rädd om dig och tjejjerna så ses vi i juni.
    Stora kramar från storasyster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *