Dagen före

Dagen före den där var jag på lokal. En kul kväll med en del vänner från förr och en del nya vänner, eller vänner, vi träffades igår.
När blir man egentligen vänner?

Har inte skrivit så ofta, jag vill att det ska bli oftare. Så jag ska skärpa mig. Har haft lite mycket.

Då det gäller företaget så går det framåt och närmar sig lansering. Det är så vansinnigt spännande, men det är tvära kast mellan det ena och det andra. Och ibland så är det bara att hänga med, gillar inte det, vill ha kontroll. Så det är bra övning för mig.

I dag så ska jag förhoppningsvis få tvätta, börjar vara kris i kalsonghögen. Senare blir det nog att besöka lite vänner, en del från förr och en del från nu och det finns de par som är en blandning av nu och förr.
Hursomhelst är det bra med vänner.

Så min vän, skapa din dag och njut av den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *