Snö

Det är inte smycken jag pratar om, bor i det stråk som har fått otäckt mycket snö.
Någon av mina grannar, eller kanske tidningsbudet hade inte riktigt fått igen portdörren, så jag började med att skotta ur trapphuset, den sluttande snöhög som blåst in. Har skottat fram bilen, skrev ett inlägg om det på facebook och återanvänder det här.

”Har nu skottat fram bilen, tog 2,5 timmar. För denna bedrift vill jag först tacka mamma och pappa, de har alltid stöttat mig. Jeanette Carlsson för att hon fick mig att börja träna, så att jag orkade göra detta. Utan producenten av denna snö så hade detta aldrig varit möjligt, så tack alla så hjärtligt för att jag fick möjligheten att utföra detta till synes omöjliga uppdrag. Det kommer jag alltid att ha med mig.” Sen så tackar jag naturligtvis alla som på något sätt påverkat mig, som har skapat denna individ som på ett sånt sätt angriper en sådan uppgift.

Sen hade jag tänkt gymma ikväll, men det orkar inte mina armar.
När jag började skotta fram bilen så var jag inte helt säker på att det var min, har ingen dedikerad parkeringsplats. Båda snöhögarna bredvid varandra såg likadana ut.

Jag är en av dom som gillar snö och vinter, det är skönt att veta att det finns fler. De flesta män som gillar vintern kör skoter, det gör inte jag. Vet faktiskt inte varför jag gillar vintern, gör bara det.
Hade tänkt prova skidorna idag, men behövde inte det, lyckades ju skotta fram bilen.

Jag har aldrig upplevt något liknande i snöväg, men det har säkert hänt tidigare. Beroende på var man mätar snödjupet idag så ligger det på mellan 0 cm och 1,20 m. Så det har kommit en hel del.

Nu ska jag hänga armarna rakt ner och hoppas på att jag kan använda de senare då jag ska köra den framskottade bilen.

Njut av söndagskvällen, det ska jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *