rädsla

Vem är rädd för pepparkaksgubbar? Det borde vara sverigedemokraterna, förutsatt att pepparkaksgubben är muslim. Men beter de sig svenskt så borde det inte vara nåt problem. Så hur svenskt beter sig pepparkaksgubbarna? De dansar och sjunger, knappast att anse som svenskt, inte nyktert iallafall. De umgås med vitklädda människor med strutar på huvudet, som för övrigt också sjunger och skrider fram med högburet huvud och stolthet i blick. Inte det heller ett jättevanligt svenskt beteende.

De håller varandra i hand när de vandra på vägen fram, det känns inte helt svenskt.

Nä det är inte konstigt att det finns svenskar som reagerar på detta, tycker att det är konstigt att ingen uppmärksammat det tidigare.
Tycker att det parti som har tagit på sig att bevaka det svenska jobbar lite dåligt. De bör granska alla svenska traditioner för att se om de håller måttet för svenskhet. De som känner mig vet att jag är ironisk nu. Men för er som inte gör det så berättar jag det, jag är ironisk.

Att inte låta pepparkaksgubbarna vara med är rasism.

Däremot så är inte skolavslutningen en religiös högtid.

Lev och må

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *