Evas Betraktelser.

 

Promenad 2 Oktober 2016 140

Blå timmen.

Mitt första inlägg i min blogg.Vem är jag då ? Jo Eva .En helt vanlig kvinna mitt i livet ja på senare delen av livet.Bor i Röjnoret inom Skellefteå kommun.Fotografering är en kär hobby för mej.Jag kommer att skriva om lite av varje ur min vardag samt visa bilder.Är naturintresserad och hoppas kunna ge er en känsla av allt det fina som finns i naturen bla.Blå timmen ni vet stunden ja minuterna just mellan skymmning och mörker.Då är det magiskt.Tyst och stilla men oerhört energi givande.Njut av bilden och blunda kanske du känner lite av magin.

6 kommentarer

  1. Så roligt Eva! Jag kommer att följa dig! Du ä r ju så duktig att fånga det bästa i naturen med din kamera!????❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *