Handbollens bästa hemsidebanners

Jag extraknäcker på TT resultat. Jobbet innebär att jag ringer upp någon stackare i hemmalagets organisation och frågar hur fan matcherna har gått.

För att ringa någon måste man ha ett telefonnummer

För att få tag på ett telefonnummer måste man gå in på lagens hemsidor…

… och detta leder oss in på kvällens inlägg.

Jag presenterar härmed

HANDBOLLSSVERIGES TRE SKÖNASTE HEMSIDEBANNERS

PLATS 3: YSTADS IF
2776515

Passion är ju en bra grej. Glädje också. Men vad fan är kampanda? en kammad panda? Du kammar dig med en panda?

Jag fattar ju också att man menar kämpaanda, men kom igen. Någon borde ju ha reagerat. Eller är det dialektalt? Jag hatar språkmysterier.

 

PLATS 2: IK SÄVEHOF

ungdomsida

Vid första anblick ser bilden rätt schyst ut. Folk är peppade och flaggorna vajar på läktaren. Men sedan tittar man lite mer noggrant. Man tittar långt ner på bilden. Man tittar på den där handen precis brevid snaggade killen. Vem fan är handens ägare? Är en kille på bilden halvnaken? Har David Lynch komponerat bilden?

Plats 1: OV HELSINGBORG

LIVE

Fett med photoshopskills. Fett med modern logga. Fett med unga och engagerade spelare.

Men vad i helvete gör karln till vänster? Vad tittar han på? Varför står han lutad i 45 grader?  Vem är han? Hur mycket hårvax har han? Varför ser han så lycklig ut? Är han släkt med Patrick Bateman?

2 kommentarer

  1. Det här var kul och intressant! Gå igenom och recensera andra idrottsföreningar på samma sätt! Och som basketspelare tycker jag förstås att det är basket du ska fokusera på först …

    (Om du undrar hur jag hamnade här, så beror det på #blogg100 och det faktum att jag har bestämt mig för att läsa fler av mig olästa bloggar.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *