Holmsund tappar två spelare till

Det är väldigt mycket IFK Holmsund över den här bloggen nu, men vad ska man göra. I går fick jag ett mail från mittfältaren Johan Bjurbäck  som skrev att även han lämnar Holmsund. Bjurbäck har flyttat till Norge och ämnar söka ny klubb där.

I mailet meddelas också att inte heller Robin Olovsson kommer spela för Holmsund under våren, han ska nämligen ut på en ”lång-resa” i vår. Dessutom ska Erik Rahm flytta till Sandö i dagarna och utbilda sig till brandman.

– Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men jag har sagt att jag självklart ställer upp om Holmsund behöver folk. Jag har pratat lite med Obbola också så om det inte blir Holmsund spelar jag nog där, säger Rahm.

Tufft för Holmsund som ju sedan tidigare tappat Emil Lindqvist, Johan Rönnmark, Adam Chennoufi, John Bäckström, Fredrik Bergström, Magnus Staaf och Tobias Thomson även om den sistnämnda fortfarande velar och tränar med Holmsund. Inte undra på att skärgårdsklubben inte vill släppa Jens Sjöström till Ersboda så lättvindigt.

En till Norgehistoria. Ersmark IK:s målvakt Robin Rönnqvist, som under hösten var aktuell för Ersboda SK, har också flyttat till Norge och ska enligt mailet ha sagt upp sin målvaktsplats i EIK.

5 kommentarer

  1. Är det inte dags att skriva om ESK? som nykommlinga har man inte lyckats med att få någon spelare av klass än…
    IFK har förövrigt fyllt på med väldigt bra spelare men det påpekas inte…

  2. Du kan väl skriva om ditt lag, Sörmjöle istället! Hur många spelare har ni tappat? och hur många tränare har ni just nu!!!
    .
    Är inte det mera intressant att snoka i övergångarna mellan UFC och ESK?
    Ta reda på vad UFC ska betala för Sandvärn! och hur mycket vill Mariehamn ha för honom, ta reda på hur mycket UFC vill ha för Karlberg och Wännström.
    Det finns mycket mera intresanta frågor än Holmsund.

  3. Oj, verkar som att Ruuth trampar på ömma holmsundstår! Är det månne paniken som börjar överföras i irritation mot en reporter? Fortsätt rapportera om vad som händer i fotbollsumeå Tomas!

  4. Det verkar lite kärvt i Holmsund,tappar många rutinerade spelare och värvar bara Div 3 och 4 spelare.Sen när det gäller hemsidan,den skall vi bara inte prata om.Gästboken rensas eller stängs för minsta lilla motgång.

  5. Håller med Oskar, verkar inte vara någon harmoni i IFK, ett enda kritiskt ord och gästboken stängs och på fotbollsplanen verkar skärgårdslaget ha blivit ett ”inlandslag”, trots några godkända säsonger har det gått utför… arga holmsundare, suck…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *