Emma Lindqvist blir…back?

Emma Lindqvist, 24, har genom åren gjort sig känd som en högklassig avslutare. Sävardottern spelar numera i Bälinge och kan få en ny position i år – som back. Jag ringde upp för att kolla ryktet.

– Jag vet faktiskt inte. Vi tränar fortfarande i en hall som är som Nolia typ och där har jag fått testa att vara back, men back där är ju nästan som forward ute. Jag har hört att tränaren kanske vill testa mig på någon annan position men om det är back vet jag inte. Vi har första träningsmatchen ute 15 februari, då får vi se mer vad han har tänkt.

Vad skulle du säga om du får spela back då?

– Jag är öppen för förslag. Man vet ju inte hur det ska gå men det kan vara roligt att testa även om jag inte vet om jag skulle hålla i allsvenskan.

Men ni har inte haft något regelrätt ”snack” om det?

– Nej, det kanske händer någonting och jag får testa en ny position men om det är för resten av säsongen eller bara för en match vet jag inte. Jag kanske testar som back nu och sedan inser tränaren att det inte går (skratt).

Well. Då var det ryktet kollat och klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *