Lite Norrlandsnytt

Det spelas ju fotboll i andra län än Västerbotten i Norrland. Här är lite herrnyheter från ettan och tvåan och vi börjar i norr.

– Bodens BK värvar lokalt – Not! Assyriskas mittfältaren Charles Sampson ska nu provträna med BBK igen. En annan som ska provträna är 25-årige argentinaren Sebastian Rovira som sägs ha meriter från Argentinas U20-landslag. Förra veckan hade Boden fyra testspelare på plats, argentinarna Luciano Fernandez och Mattias Millinchuk samt Giles Ondo är avfärdade men norrmannen Torkild Nilsen verkar få kontrakt.  

– IFK Luleå får behålla Per Mettävainio. Hans övergång till Örgryte gick i stöpet av någon anledning rapporterar NSD.

– Division I-laget Östersunds FK åker på träningsläger till Valencia men ska inte värva ratade lagkaptenen David Albelda. Däremot verkar skotten Paul Shields och irländaren Darryl Smylie ska spela för ÖFK i år, skriver LT.

– GIF Sundsvall rapporteras vara ute efter BP:s Olof Guterstam.

Det var allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *