Tre länslags-trupper kommer här

Följande spelare är kallade till F92-laget av ledarna Erik Lindström, Helena Blomgren och Linn Aldred.

Målvakter: Ida Andrén, Morön BK, Cecilia Jonsson, Morön BK.

Utespelare: Rebecka Andersson, Sunnanå SK, Emelie Strand, Sandåkerns SK, Fanny Olander, Sandåkerns SK, Johanna Forsmark, Ersboda SK, Ellen Pettersson, Morön BK, Karolina Rosendahl, Bureå IF, Ellinor Andersson, Umeå Södra FF, Sofia Larsson, Bergsbyn, Anja Collén, Mariehems SK, Maja Bergqvist, Mariehems SK, Tilda Edholm, Morön BK, Angelica Sundh, IFK Åkullsjön, Matilda Varmin, Umeå Södra FF, Evelina Laine-Stenberg, Ersboda SK, Linn Björklund, Fromhedens IF, Elin Landström, Umeå IK, Linnea Hellström, Umeå Södra FF, Evelina Pallin, Fromhedens IF, Sandra Lindquist, Umeå Södra FF.
Reserver: Julia Burstedt, Sandåkerns SK, Linda Elbahri, Umeå Södra FF, Ida Gustafsson, Burträsk, Emma Gustafsson, Burträsk.

F93-tränarna Anders Johansson och Sofia Eriksson har kallat följande spelare till sin lägersamling.

Målvakter: Erica Holmberg, Burträsk FF, Mimmi Andersson, Morön BK, Sanna Hägerström, Morön BK, Josefine Sandström, Sandåkerns SK.

Utespelare: Melina Lycksell, Boliden  FFI, Lova Holmqvist, Bureå IF, Amanda Öhman, Hörnefors IF, Alice Hjelm-Rönnlund, Mariehems SK, Fannie Nyhlén, Mariehems SK, Emelie Lindqvist, Morön BK, Julia Lundmark, Morön BK, Sofia Marklund, Röbäcks IF, Amanda Andersson, Sandåkerns SK, Linnea Lundgren, Sandåkerns SK, Frida Karlsson, Stämningsgårdens IK, Amanda Nilsson, Sävar IK, Rebecca Häggström, Sörfors IF, Lina Wikner, Sörfors IF, Lisa Johansson, Umedalens IF, Elin Hilli, Umeå IK, Carolina Johansson, Umeå IK, Julia Nordin, Umeå IK, Sandra Olofsson, Umeå IK, Sofia Stenman, Umeå IK Östra.
Reserver: Jessica Lia-Stadling, Betsele IF, Jenny Björk, Morön BK, Erica Berglund, Sandåkerns SK.

P92:orna kör också länslagsläger i Skellefteå. Här är truppen som kallats av tränarna Peter Norrman och Mikael Marklund.

Spelare: William Schönfeldt, Burträsk IK, MF, William Lind, Ersboda SK, B, Jesper Sihlén, Ersboda SK, F, Jerry Eriksson, IFK Rundvik, MF, Sebastian Glaas, IFK Umeå, B, Henrik Granered, IFK Umeå, B, Adam Larsson, IFK Umeå, F, Carl Lif, IFK Umeå, MF, Jonatan Lundberg, IFK Umeå, MF, Ludvig Wallmark Ryberg, IFK Umeå, MV, David Wiklund, IFK Umeå, B, Oskar Carlsson, Innerviks SK, B, Oskar Rehnström, Malå, MF, Linus Arnö, Mariehems SK, B, Peder Classon, Mariehems SK, MF, Khalil Mustafa, Mariehems SK, F, Pontus Åberg, Mariehems SK, MF, Pontus Olofsson, Norsjö, B, Felix Marklund, Rönnskärs IF, MV, Johannes Forsell, Sandåkerns SK, B, Simon Högdahl, Sandåkerns SK, B, Mattias Lundberg, Sandåkerns SK, F, Mattias Wilhelmsson, Sandåkerns SK, MF, David Norrman, Spölands IF, MF, Alexander Parvaresh, Spölands IF, MV, Marcus Rehn, Spölands IF, B, Krister Andersson, Sunnanå SK, MF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *