Ersboda segrade i cupen

Ersboda SK vann sin egen cup efter finalseger 8-1 mot IFK Holmsund. Jag såg lite av IFK Umeå-Guif och Röbäck-Ersmark i lördags, i övrigt såg jag ingenting eftersom jag jobbade i helgen med en massa andra sporter. Drygt!

Jaja. Fick höra från dagens spel att Umedalen visade fina takter (fast brände en jättechans som hade fört dem till final), att Sandåkern trillade boll riktigt bra, att André Nyberg brutit tummen (vilket inte alls visade sig stämma när jag ringde upp honom, ”en stukning bara, ingen fara” sa han) och att det är ett underskott på kvalitetsmålvakter i Umeåfotbollen.

Nästa år ska jag försöka se lite mer av cupen – och nu är det ju inte länge kvar tills träningsmatcherna börjar på riktigt, då jäklar!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *