Ljumsk-spökande för Stenman

Ersboda SK:s Tobias Stenman hade hela fjolårssäsongen skadeproblem och ömmande ljumskar. Problemen har inte försvunnit än och den bollskicklige mittfältaren kan fortfarande inte träna för fullt. Nu har Stenman genomgått en ultraljuds-undersökning för att få svar på vad det är som spökar.

– Jag hoppas att jag får reda på vad det är, säger Stenman som inte vet när han kan vara tillbaka i spel.

– Men jag hoppas jag kan spela när vi möter Mariehem (träningsmatch 29 mars), det vore ruskigt skoj, säger den Mariehemsfostrade Stenman.

1 kommentarer

  1. det är väldigt tråkigt för umefotbollen när så unga spelare går skadade en längre tid! Eftersom jag själv är fostrad i Mariehem och känner Tobias väl hoppas jag verkligen att jag får se honom på planen när mariehem och ersboda möts. Båda lagen är väldigt bollskickliga och har många unga talanger med fina kvalitéer vilket nog kommer att leda till en hel del fina prestationer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *