Södra-seger i snöyran

Var förbi en sväng till på Gammliavallen i eftermiddag och såg en knapp halvlek mellan Södra-Piteå. Säg så här, Södra imponerade inte utan såg lika yra ut som snön som föll.

Men hemmalaget lyckades i alla fall vinna matchen med 4-3 sedan Patricia Hägglund tryckt avgörande målet på ett inlägg med fem minuter kvar av matchen.

Övriga mål gjordes av Anna Rehn, Victoria Forsmark och Linda Fransson.

Piteå ledde med 3-1 i en till synes svängdörrs-aktig första halvlek som slutade 3-3!

Jag såg andra halvlek och där var det inte mycket glädjeämnen ur Södrasynvinkel, förutom att laget då inte släppte in något mål. Både anfalls- och försvarsspelet var utan linjer. Jaja, de får vara ursäktade, vädret var inte roligt och träningsmatcher är ju just bara träningsmatcher.

Sara Björns stod i mål i första rundan och Lisa Eklund från Umedalen vaktade målet i andra. Minna Meriluoto är som bekant på Algarve cup och Jessica Lundberg satt på läktaren med sin fingerskada.