7-0 för Ersboda mot Holmsund

I fjol möttes Ersboda och IFK Holmsund i två högdramatiska division II-derbyn där Holmsund kvitterade i slutminuterna av båda drabbningarna.

I dag gjorde Ersboda processen kort med skärgårdskamraterna. Det stod 5-0 redan efter en halvtimme och det blev 7-0 till slut för ett Ersboda som enligt forwarden Johan Nordell var betydligt piggare i dag än i går mot Umedalen.

– Då sov vi ju hela matchen, nu rivstartade vi, det var en riktigt kul match, säger Nordell.

Ersboda tog sig, till skillnad från i går, runt på kanterna med framgång och ett flertal av målen kom efter inlägg. Noterbart också att både mittbackarna, Björn Sjöberg (straff) och Tomas Lindberg gjorde mål.

Övriga mål gjordes av Adam Chennoufi, Johan Nordell, Eric Appiah, Erik Lundström och Joel Brännström. Sju mål och sju målskyttar således.

Vinterns silly season-man, Jens Sjöström, var sjuk och kunde inte spela i IFK Holmsund. När jag träffade Sjöström var han rätt besviken över att inte kunna lira matchen.

Jaja. Som sagt. 7-0 till Ersboda. Holmsund, som ju slog seriekollegan Friska Viljor förra helgen, får ta nya tag.

3 kommentarer

  1. ESK spelade bara med 2 mittbackar idag. Viktor Holmlund var skadad sen lördagens match. Han måste ha gjort det bra om han gjorde mål. 🙂 Om jag inte minns fel var det Joel Brännström som gjorde ett av målen i början av matchen. En underhållande match i 30 minuter trots riktigt tråkigt fotbollsväder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *