Lagkapten utses i morgon

Då var en ny dag till ända i Turkiet. Har inte hänt så mycket i dag. Laget körde som sagt en lugnare återhämtningsträning, lite löpning, på förmiddagen. På eftermiddagen var det matchanalyser med varje lagdel. Försvarslinjen fick svettas mest och satt i en timme och en kvart med sin analys, sen kortades analyserna en kvart för varje lagdel.
Det blev kväll även den tredje dagen på träningslägret och då hade laget ett möte där de bestämde regler för kommande säsong med bötesbelopp på 100 kronor på bland annat fel kläder vid träning och klassikern sen ankomst.

I övrigt.

# I morgon ska laget via en omröstning (sluten omröstning på lappar) utse lagkapten och vice lagkapten. Spelarna får inte rösta på sig själva. Karolina Westberg var lagkapten i fjol och jag tippar att hon nog är favorit i år också tillsammans med återbördade Frida Östberg.

# Ryska Rostovs tränare kom fram till mig i dag och ville att jag skulle skicka några bilder till honom från gårdagens match. Han har för övrigt väldigt snygga och stora glasögon. Rostov möter Göteborg senare i veckan.

# Marta har fått sig en egen hemsida till slut. Alla intresserade kan hitta den på www.marta10.com.br.

# UIK:s målvaktstränare Patrik Nordström skippade löpträningen och for i stället i väg på Helsingborgs träning för att få lite inspiration av deras träning och tränare Sven Andersson.

# Jag utmanade Andrée Jeglertz på en squash i dag och åkte på torsk i tre tajta set. Han var tät.

# I morgondagens pappers-VF kommer en längre intervju med Mami Yamguchi. Det är svårt att tro det men hon har faktiskt gått till semifinal i en sumobrottningstävling.

# Umeå IK har bytt matcharena på torsdag då de möter Rossiyanka. I stället för åkern som de mötte Göteborg på ska de nu spela på samma plan som Helsingborg tränar och matchar på, vilket tydligen är i en annan del av Antalya.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *