Henrik Norén lämnar Umeå FC

Umeå FC:s 32-årige försvarare Henrik Norén har velat fram och tillbaka men i tisdags kväll meddelade han klubben att han lägger ner sin fotbollssatsning. Norén gjorde totalt fem säsonger i UFC och var dessförinnan i Friska Viljor, Robertsfors IK och Sandviks IK.

– Det har tagit ett tag men är väl ingen större överraskning, jag har varit tveksam ända sedan jul. Jag snackade med Janne (Westerlund) då och han sa att det var okej att fortsätta träna vilket jag gjort, men nu känner jag att det tar för mycket tid.

Ska du varva ner i någon klubb eller lägger du av helt?

– Det vet jag inte än. Jag ska ta några dagar nu sedan får vi se. Om jag ska varva ner gör jag det rejält, jag slutar i UFC för att det tar för mycket tid och vill inte hoppa på något nytt som är något liknande, säger Norén.

Från UFC-fronten kan vi för övrigt notera att Vladimir Sudar inte kommit till stan ännu men att det närmar sig. Jonas Nordin har börjat köra på lite hårdare och i går sågs Henrik Folkesson jogga lätt runt träningsplanen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *