Spöland och EM

Var i Vännäs och såg Spöland-Vilhelmina. Spöland vann med 6-0 och uttrycket tennissiffror kommer väl till pass men jag nöjer mig med att säga att hemmalaget var bättre. Vilhelmina kunde mycket väl ha gjort några mål men bollen ville inte in i kassen. Jag blev väldigt imponerad av Spölands unga spelare. Laget har en hel del skador men de yngre förmågorna tar för sig nu när de får chansen vilket alltid är roligt. Sen ska det sägas att hemmalagets målvakt Roger Karlsson visade prov på kattreflexer ett flertal gånger. Jag var dock tvungen att betala 30 spänn för att få se på matchen vilket kändes lite ”overkill” med tanke på att matchen spelades vid reningsverket där planen saknar stängsel, men pengarna ska ju som bekant rulla så det var bara att betala.

Nu till EM. Herr Bålfors hävdar ju bestämt att Tyskland går och vinner hela turneringen. Som vanligt har han fel men han har ju släkt därifrån så jag ser mellan fingrarna den här gången.

Jag sätter mina pengar på att Kroatien vinner. Bilics mannar vann sin kvalgrupp efter att ha gjort mos av alltid lika underpresterande England i sista kvalmatchen. Luka Modric och Niko Kranjcar kommer båda med i världslaget och mina 100 satsade kronor kommer ge en utdelning på 1400 kr.

Hur går det för Tyskland? Inte ens vidare från gruppen är svaret på frågan! Leo Beenhakkers Polen kommer ta tyskarna på sängen och vinna första matchen. Det blir torsk mot Kroatien samtidigt som Polen slår Österrike i den andra omgången och där slutar turneringen för Bålfors älskade Tyskland.

Så vem har rätt? Gör din röst hörd!

4 kommentarer

  1. Att ingen förstår att de är självklart Hollands tur att vinna denna gång. Ja hoppas med hela mitt hjärta att dem vinner för de vore en seger för fotbollen istället för att lag som frankrike och italien tar hem titeln på defensiv maner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *