Tyskland vinner EM

Teg besegrade Sörfors i division IV södra herrar. 2-2 stod det i paus. 7-2 blev det tillslut. Efter två minuter av andra halvlek gjorde Teg 3-2. De vinröda har gjort 20 mål på de fyra senaste omgångarna. Hatten av följs av en lätt buggning. Det är imponerande.

Nog om detta. På lördag inleds folkfesten med litet f (Det stora F:et får vi se nästa gång 2010). Experterna har tippat, Zlatan har missat och Glenn Hysén hissat. Allting är med andra ord som vanligt.

När vi väl är inne på denna normalitet så finns det väl historiskt sätt bara ett lag som kan vinna EM? Just det, Tyskland. Silver 1992, guld 1996, plumpar 2000 och 2004. Förbundskapten Joachim Löw fortsätter Klinsmanns lagbygge, även om elaka tungor hävdar att Löw låg bakom framgången 2006 också, och Ballack är skadefri. Kom ihåg vart ni hörde det först. Tyskland vinner EM. Någon som vill sätta emot?

Tveka inte att maila bilder på allt som rör ämnet fotboll. Mailadresserna är [email protected] eller [email protected]

2 kommentarer

  1. jag sätter emot och med hjärtat & hjärnan hoppas ja innerligt och tror att Holland vinner EM. trots avsaknaden av Seedorf tror ja mkt på denna unga lag som kommer till EM med en riktigt målskytt som RuuD Van nisterooy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *