Brasilianare i fokus

Både vi och konkurrenten toppar med mötet Umeå IK-Linköping. Mötet mellan lagens respektive brasilianska fixstjärnor står i fokus. Umeå IK på andra plats med 18 poäng och Linköping på tredje plats med 16 pinnar. Ska bli intressant att se vem av stjärnorna som kliver fram när det bäst behövs. En inte alltför vågad gissning är väl Marta?

Clement: Kul med respons! Visst, Holland har en imponerande offensiv anförda av van Nistelrooy och kanske framförallt Rafael van der Vaart. Men jag ställer ett stort frågetecken för defensiven. Vem ska leda backlinjen? Hamburgs Mathijsen eller Wigans Melchiot? Jag bävar inte av skräck direkt.

För mig handlar kvällen inte om brasilianare och konstgräs. Istället befinner jag mig på Teg för att först bevaka löptävlingen ”Spring en mil – vinn en bil” för att sedan i all hast åka till redaktionen, skriva artikeln sedan tillbaka på Teg för att följa Björklövens kickoff.

För att tillfredsställa mitt dagliga fotbollsbehov planerar jag att se så mycket som möjligt av division V mötet mellan Ersboda FF och Samba FF på Dragon 2.

Nu, en bättre pastarätt på stan.

5 kommentarer

  1. John Heitinga kommer leda försvaret med stor ledarskap och i höst kommer ni ser varför han hollands bästa försvarer när han spelar i spanska ligan. Sen har vi Urby emanuelsson och Nigel de jong på kanterna och är ja lite osäker vem som kommer vara mittback tillsammans med Heitinga. Edwin van der sar lätt en av världens bästa målvakter tillsammans med Buffon och Casillas. Om nu holland vinner så är de jäkligt skönt med tanke då kan vi svenska sluta vara nöjda med kvartsfinal och säga vi är ett litet land. De är helt enkelt så vi är för dåliga i Sverige. För holland är ju ännu mindre land på kanske högst 5 miljoner invånare.

    Tack för att du nämnde mig i bloggen.

  2. hmm ja hade tydligen läst i för gammal fakta bok om invånar antal i holland.
    Men att holland vinner är självklart ändå.
    Kroatien har ett bra lag men ingen erfarenhet av att gå långt in i tuneringen. Nu vet jag att dem har tagit VM-brons 1998 men hur många av spelarna är kvar där?
    Ja läste frankrike men dem kommer inte gå längre än kvarten eftersom nasri inte är den riktigt nummer 10 riktigt än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *