Drömmål i femman

Division V Södra verkar vara en serie utöver det vanliga. Tre matcher spelades ikväll. Av dessa bjöd samtliga på riktiga drömmål. I mötet mellan Ersboda och Samba knorrade Peter Reinholdt in en frispark i krysset och Karwan Baroschki fick på en praktträff utanför straffområdet.

Även på Täfteåborg bjöds det på målgodis. VF-medarbetaren Daniel Grefve i Vännäs-målet var chanslös när Hampus Nebaeus sköt från tjugo meter rakt upp i Grefves vänstra kryss.

– Sällan man får se sådana mål på en fotbollsplan, sa Täfteåtränaren Jan-Erik Länta.

Johan Hafezi och hans Mariehem FF ville inte vara sämre. Från trettio meter sköt han bollen i nät och målet innebar tre poäng för de grönklädda.

Omgångs ”målare” hittar vi annars i division IV norra och Rönnskär närmare bestämt där Mattias Lundberg gjorde fyra av målen då Rönnskär besegrade Burträsk med 7-0.

Segern innebär att Rönnskär hakar på i toppen som leds av Betsele.

Skrev tidigare idag om det brasilianska mötet på Gammliavallen. Kläckte också ur mig att Marta förmodligen skulle bli matchens förgrundsfigur. Visserligen var hon den enda av brasilianskorna som gjorde mål men det var trots allt Christiane och Danielas Linköping som vann matchen. Josefine Öqvist blev matchvinnare med sitt mål i 94:e minuten.

Surt säger jag.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *