Ersboda möter Syrianska igen

Det blir såklart många möten, sex närmare bestämt, då man spelar i en serie med tre lag som antingen börjar eller slutar på namnet Syrianska. Det gäller helt enkelt att hålla isär lagen.

I senaste omgången mötte Ersboda serieledarna Syrianska FC, imorgon fredag möter man tabellkonkurrenten Valsta Syrianska på Gammliavallen. Tre poäng? Ja, jag tror det! Låt oss säga 2-1 till Ersboda? Erik Lundström gör 2-0 i 65:e. Valsta Syrianska reducerar sent.

I Ersboda är Tomas Lindberg, Johan Nordell och Öster-Waara helt borta från spel. Frågetecken finns för Chennoufi och Kennet Andersson.

Två artiklar med kortref. Blev en längre och mer hektisk tid på redaktionen igår.

Dagen ägnades åt knattefotboll på Dragonfältet där skol-dm för mellanstadiet ägde rum. En gassande sol gjorde att en solskyddslös kropp fick vad den förtjänade. Backenskolans sexor vann. Ett lagfoto på det vinnande laget kommer att publiceras på bloggen.

En fågel viskade i mitt örat att det skulle förmodligen bli ännu varmare imorgon. Kul för den badsugne, mindre roligt för oss som ska spela fotbollsmatcher mitt i dagen. Det lär gå hett till på fotbollsplaner nära dig. Annat verkar det vara där nere i Lugano.

Hur smakade köttet, gourmet-Englund?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *