Lite tankar om gårdagen


Det var full omgång i division IV norra igår och det är bara att konstatera att det är en snuskigt jämn serie. Betsele toppar tabellen med 12 poäng men Rönnskär, Norsjö och Boliden skuggar endast två pinnar bakom och ytterligare en pinne bakom ligger Mjövallen och Malå. Högintressant med andra ord. Det skall dock sägas att Norsjö har en match mindre spelad och har därmed slagläge på de övriga i toppen.

Även i botten är det väldigt jämnt då Burträsk har fyra poäng, Bergsbyn och Blattnicksele fem och Myckle sex poäng. Där har Blattnicksele en match mindre spelad och vinner laget så går de upp på 8 poäng och får då trängas med Hås och Bastuträsk i ”mitten” av tabellen. Som sagt högintressant genom hela tabellen och det ska bli ett nöje att följa utvecklingen framöver.

Såg att UIK förlorade på övertid vilket måste kännas bittert. Det skall dock sägas att läget i tabellen fortfarande är helt okej, att ta in en poäng på ledarduon Malmö och Linköping ska nog inte vara en omöjlighet om nu inte finalförlusten mot Frankfurt har satt sig i huvudet på spelarna vilket dock inte känns så troligt.

Ikväll är det en hel del matcher i båda herrfemmorna och Sörböle tar emot Sandåkern i damtvåan.

Nu till grillen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *