Länsframgångar

Ersboda, UFC, UIK och Holmsund vann alla. På minuskontot förlorade Sunnanå X 2. Damerna mot Linköping med 3-1 och herrarna mot Alvik med 3-1. Trots den fina insatsen mot Älgarna senast förlorade Lycksele ånyo, den här gången mot IFK Sundsvall med 4-0.

I Östersund vände Ersboda och vann med 2-1. ”J” och Karlberg nätade för Ersboda som nu parkerar på åttonde plats. Även UFC vann idag, 3-1 hemma mot Sylvia, ”Henry”. Danny och bloggens favorit, Wennebro nätade för Umeå FC. 91:an assisterade även till Dannys mål. Ett skruvat inlägg med vänstern och en framrusande Danny senare så var det 2-0 till UFC. Kanske är det så att Janne Westerlund kikar på bloggen emellanåt?

Umeå IK tog sin första seger på tre matcher. Kristianstad stod inte pall ett taggat UIK där Edlund nätade två gånger. Kul att Åberg-Zingmark får fortsatt förtroende av Jeglertz. Bloggen gillar unga förmågor.

Mötte min konkurrentbloggare i ”Gimo” idag. Blev endast en hälsingsfras på plan, inga hårda bataljer innehållandes pennor och radergummin.

Imorgon Robban på Stantorsvallen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *