Chennoufi ska provträna med Hammarby

Vi var först ute med nyheten om Jens Sjöström och Timothy McNeil. Holmsundsduon ska provträna med Boden när man möter allsvenska Hammarby.

Nästa VF-nyhet smäller högre:

Gamla Holmsundsspelaren Adam Chennoufi ska provträna med Hammarby. Micke Hellström har blivit imponerad av yttermittfältaren/forwarden och det preliminära datumet för provspelet är i juli.

David Myrestam har också varit och provtränat med Hammarby där Petter Andersson spelar. Blir Adam Chennoufi västerbottens nästa bidrag till Hammarby IF?

Nordanvind: Mig veterligen är Petter Augustsson i en helt annan fas av sin karriär än McNeil och Sjöström. De behöver gå till en klubb där de kan utvecklas, inte där pengarna finns. Petter Augustsson är själv från Luleå, har spelat flera säsonger i samma förening och behövde förmodligen en miljöombyte. Boden lockade med pengar och chansen till regelbunden speltid samt närmare till familjen.

1 kommentarer

  1. ja är ledsen att ja glömt bort att kommentera men nu måste du erkänna att Holland motbevisat alla tvivel att dem håller i EM. Full pott i dödens grupp vara sista matchen med nästan b-betonat lag mot rumänien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *