Klart med Roland Arnqvists ersättare

Umeå IK har alldeles nyss kallat till presskonferens kl 17.30. Som mina kollegor Niklas Westman och Tomas Ruuth avslöjade redan i maj blir Britta Åkerlund Roland Arnqvists efterträdare på posten som Umeå IK:s klubbdirektör. Något som kommer att presenteras på presskonferensen.

Britta Åkerlund har varit distrikschef i Västerbotten för Previa, en av UIK:s sponsorer, och beskrev i en intervju med Ruuth fotboll som sporten i hennes hjärta.
I maj trodde hon inte på att hon skulle få jobbet.
– Ja, jag har sökt och varit på intervju. Men det känns inte troligt att jag får det, jag tror inte det är aktuellt. Jag har inte fått någon förfrågan och tror att det är längre gånget än jag vet, jag skulle nog hört något om jag var aktuell, sa Åkerlund då.
Men idag presenteras Britta Åkerlund som ny klubbdirektör i Umeå IK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *