Många telefonsamtal

Har suttit på jobbet hela dagen idag. Blivit en hel del telefonsamtal varav de flesta är till bloggen. Signaturen ”Niklas Nyfiken” efterfrågade uppföljning på intressanta talanger. Något i den stilen utlovas. Håll utkik på bloggen!

Har pratat med Lasse Eriksson, Hammarbys GM eller vad han nu är. Kunde inte ge särskilt mycket info om den spelare jag frågade efter men desto mer kunde han säga om UFC:s David Myrestam.

– David har ju som bekant varit här och vi kommer att följa honom under hösten. Han kommer från en lägre serie och har vad jag vet endast gjort en säsong med Umeå då vilket gör han väl inte riktig är färdig som spelare ännu. Men han har helt klart kvalitéer och därför kommer vi följa honom med stort intresse.

Fixade också fram numret till förre UFC:aren och nuvarande Gröndals IK-tränaren Roger Sandberg, som kollega Grefve ringde. Han fungerar nämligen som Hammarbys norrlandsscout. Med tanke på att han också är tränare för Gröndal så sade sig Roger ha koll på Chennoufi, provspel 9:e juli.

Nu, en bättre pepperonikorvpizza sedan bevaka friidrottstävling på Gammliavallen innan dagens stora höjdpunkt går av stapeln. Pratar förstås om Tyskland-Turkiet.

Får gåshud enbart av blotta tanken på stämningen på Brandenburger Tor när dryga 500 000 tyska och turkiska supportrar samlas för att se på matchen. Mitt tips? Tyskland vinner med 2-1. Klose gör ett av målen.

3 kommentarer

  1. Turkarna var typ bättre. Har Tysklands vinnartradition nån betydelse trots allt? Det är ju annars enligt mig att anse som ett överskattat skitbegrepp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *