Talanger i fokus: Seif Kadhim

 talang_seif_kadhim006__468.jpg

Förre ESK:aren Seif Kadhim har blivit uttagen på landslagsläger. FOTO: Ulf Hägglund.

Bloggen ringde och snackade med Seif Kadhim, 17, om livet i allmänhet och om fotbollen i synnerhet.
Hur har det gått i ÖIS?
– Det har gått bra, jag känner att jag har utvecklats oerhört mycket och det är en stimulerande miljö. Vi har en väldigt bra A-lagstrupp och vi siktar på att ta oss tillbaka till Allsvenskan. U-21laget har sex raka segrar i U-21 allsvenskan och det blir bättre och bättre för varje dag.
Hur har anpassningen till livet i Göteborg varit?
– Jag börjar trivas mer och mer i Götebort men till en början var det väldigt tufft. Jag var 16 år gammal och saknade alla där hemma, famlijen, vännerna och tryggheten men det har tagit sig och fotbollen blir bara roligare och roligare.
Hur går dina tankar inför landslagslägret?
– Jag ska göra det jag är bra på och jag tror på mig själv. Kommer jag med i landslaget vore det jättekul men kommer jag inte med så är det i alla fall en bra merit och det ska bli fantastiskt roligt att få åka dit.
Tankar om framtiden?
– Det är svårt att säga jag är 17 nu och jag har mycket framför mig. Nu är det mest att se och lära det är svårt att ta en plats i A-laget eftersom jag saknar rutinen som krävs. Men jag får bita ihop och jobba vidare och ett inhopp senare i år skulle inte sitta helt fel. Sen blir det väldigt roligt att Markus Allbäck flyttar hem för han är en väldigt bra spelare.
Finns det fortfarande något intresse från utlandet?
– Dom vet att jag har skrivit kontrakt med Örgryte. När jag skrev kontraktet så sa Newcastle att dom skulle fortsätta följa mig och jag skulle inte bli förvånad om dom hör av sig nån gång i framtiden.
Till sist har du någon hälsning till bloggens läsare?
– Följ ÖIS! Vi kommer göra succé i Superettan och det bli Allsvenskan nästa år.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *