Cup vid Storsjön

Storsjöcupen har dragit igång nere i Östersund och här kommer en sammanställning.

Vännäs AIK:
F–14-laget vann sin första match mot norska Verdal IL med klara 6–1.
Pojkar 14 vann sin första match och spelar en ikväll och vid vinst får de unga grabbarna lira A–slutspel.
Sämre gick det för P–16 som inte kommer att gå vidare till A-slutspel efter två raka förluster.

Spöland:
Spöland har i skrivande stund ett lag klart för A–slutspel. Deras flickor 14 vann sina två inledande matcher och får därmed spela åttondelsfinal på fredag.
Flickor 16 har blandat och gett resultatmässigt då laget vunnit en match och förlorat en men vid seger imorgon mot Örland BK får även de spela A–slutspel.
Spölands pojkar 16 har vann sin första match mot norska Selbu BK och spelar en match ikväll som kan garantera dem avancemang i turneringen.
Vidare så har Sörfors sina flickor 16 på plats som inledde turneringen med en förlust mot Aasguten/Fram men de spelar två matcher imorgon som kan garantera dem plats i A-slutspelet.

IFK Rundvik representeras av sina P–16 grabbar som började cupen med en seger och vid seger ikväll så blir det A-slutspel för dem.
Sorsele har sina pojkar 14 på plats och laget har tre inspelade poäng på två matcher och måste imorgon slå gruppledarna Inderöy IL med 6 mål för att gå vidare av kraft. I annat fall måste de förlita sig på jumbon Remyra slår Kil/Hemne samtidigt som de själva skall besegra Inderöy. I annat fall blir det B-slutspel.

Det var sammanfattningen och som ni ser har det överlag varit bra spel från länslagen. Jag hoppas att jag inte missade något lag bland resultatraderna och en uppföljning kommer imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *