Talanger i fokus: Peter Stenman

stenman.jpg

Peter Stenman (t.h) in action mot Boden.

Storebror Tobias spelar med Ersboda SK i Division I men för Peter Stenman är det moderklubben Mariehem som gäller. Bloggen ringde upp den yngre av de två fotbollsbröderna och tog sig ett samtal om fotboll och livet.
Hur är läget Peter Stenman?
– Jo det är bara bra.
I en väldigt tight tabell ligger ni just nu under strecket. Tror du att ni håller er kvar?
– Ja absolut. Vi är mycket bättre än vad tabellen visar och vi måste hitta tillbaka till rätt fokus. I matchen mot Luleå hade vi väldigt bra aggresivitet och spelar vi så resten av säsongen kommer vi hålla oss kvar.
Hur tycker du det har gått för egen del hitintills i år?
– Det har varit lite upp och ner men nu på slutet har det gått bra. Jag gjorde ju mitt första mål för säsongen mot Infjärden så formen är på väg.
Storebror Tobias spelar ju som bekant med Ersboda. Jobbigt att stå i hans skugga?
– Nej han är ju bara skadad så det känns helt lugnt.
Vad tror du om framtiden?
–Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer. Man får väl hoppas att semestervistelsen i Rom resulterar i att Roma plockar upp mig i ungdomsakademin.

2 kommentarer

  1. Inte för att vara partiskt bara för att jag känner några i Holmsund men de har 4bättre killar som är född 90. I övrigt så har de fler riktigt bra, redan etablerade lovande spelare. Något emot dem?

  2. Visst skämtar du? han kan ju inte ens sparka en boll. Om ni ska ringa upp en talang så ring Anders Cheung i Sunnanå!! Killen har en passningsprocent på 90% rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *