Gothia 3

Sen senaste inlägget har det hunnits med en hel del. Såg UFC spöa skiten ur Team Obwalden med 5-1 och Timothy McNeil, Alexander Kinnunen och Johan Bäckström imponerade. Mest då Johan Bäckström som jag själv spelade fotboll med ifjol i Umedalens juniorlag. Då var han trött, seg och ovän med bollen men idag var han riktigt duktig och klubbytet tillbaka till Teg verkar ha gjort pojken gott.

Efter det bar det av till Högåsvallen för att titta på Umedalens 94or som skulle möta Korsnäs som enligt säkra källor skulle ha följe av Lilla Sportspegeln hela turneringen men det visade sig vara att det enda man såg av Sportspegeln var en lagledare med skakigt handlag som filmade med en handkamera. En stor besvikelse minst sagt. Att vädret slog om och matchen slutade 0-0 gjorde inte saken bättre.

Så nu ligger jag på hotellet och har pratat med tränare från samtliga lag som är här nere. Överlag har det varit muntra tongångar och många av lagen har lyckats ta poäng från bra lag och nästan alla har gott självförtroende inför framtiden. Det har dock kommit in klagomål från två håll om att de engelska lagen spelar väldigt fult och att domarna inte orkar hålla uppe nivån matchen igenom. Tråkigt men då spelade inte England EM heller.

Såg ett afrikanskt lag spela och de var inte slöa på små ytor men pojkstackarna kunde inte göra mål. Dock oerhört roligt att se glädjen de spelade med och målgestsdansandet är något svenska lag borde börja köra med.

Nu blir det en bit mat sen att älga ner till invigningen på Ullevi

3 kommentarer

  1. Bloggaren är umedalare och skriver mest om umedalen och andra lag som vanligtvis förlorar och får några tröstmatcher i B-slutspel. Inte en rad ännu om Teg p94, SSK f94 resp f93 (alla tre gruppsegrare, dom två senare har lekt hem grupperna!)

  2. Om ni läser texten kanske ni ser att det står teg?
    hahah, bara för att ssk är lite dåliga förlorare så betyder inte det att han måste skriva om er? skaffa någon som VILL skriva om er 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *