Gothia 4

Andra dagen av cupen och jag känner mig redan sjukt sliten. Uppstigning just innan åtta och direkt iväg till Heden för att titta på Umeåderbyt mellan UIK och Umedalen i flickor 14-klassen. Därefter har det varit full fart och jag måste ändra mitt blogg mål. Istället för 5 små blir det nog två jätteinlägg per dag istället, det saknas helt enkelt tid. Så här kommer dagens!

Dagen började som sagt med Umeåderbyt där Umedalen vann med 1-0. Olivia Persson lycklig målskytt för Umedalen och laget kan via oavgjort imorgon gå vidare som grupptvåa. Det var dock inte allt för muntra tongångar i något av lägren efteråt med anledning av ironin i att resa 100 mil för att möta ett lag man möter i serien varje år. Båda lagen hade varsin föräldra klack i full mundering och jag föll starkt för UIK-klackens rosa tröjor.

uik-klack-mot-umedalen-420.jpg

 UIKs klack som väsnades ordentligt i sin enhetliga klädsel.

umedalens-malskytt-olivia-persson-420.jpg

Umedalens målskytt Olivia Persson.

Därefter bar det av till Sannaskolan där Umedalens samtliga lag bor. Mycket nostalgi i besöket då jag och Bålfors bodde där när vi själva var här nere för fyra år sedan. Bilden som mötte mig därborta var allt annat än positiv. Folk hade blivit bestulna på iPods och pengar och matserveringen har inte fungerat som det ska. P-93 hade fått äta köttbullar och vatten till lunch igår.

Från Sannaskolan bar det av till Majvallen för att titta på Umeå Södras flickor 19 som mötte ett lag från Finland. Umeå Södra fullkomligt körde över motståndarna och vann med 6-0. Träffade Ersbodas Markus Walhström som var där med ett gäng polare. De var enligt dem själva ”bloggens största fans” och det skall självfallet belönas med en bild.

bloggen-fans.jpg

Wahlström & co.

För de som undrar hur det har gått för UFC idag så kan jag säga att laget vann mot Knivsta IK med 3-0. Emil Lindgren och Fredrik Wennbro imponerade och målskyttarna var Hampus Wallgren på straff, Alexander Kinnunen och Timothy McNeil.

Nu blir det att skriva lite texter och sen UIF-EF Soyapango på Heden.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *