Gothia 5

Kom inget inlägg igårkväll men datorn var inte på sitt bästa humör så jag lät saken bero. Här kommer lite mer om gårdagen i alla fall:

Såg Umedalen möta Soyapango från Salvador på Heden 4 och det var riktigt roligt. Det fanns en klack från Salvador på plats och de höll rätt bra låda och speakern hypeade de långväga gästerna rätt ordentligt. Umedalen tog ledningen och de var med i matchen nästan hela första men sen tog Soyapango över och det blev 4-1 tillslut. Hörde att speakern på Heden 4 gjorde bort sig tidigare under dagen. Ett lag från Tyskland var där och spelade men de hade bara nio spelare på planen, de hade tydligen bara 11 spelare i truppen totalt och två var sjuka så det fick bli nio man på plan. Killen i båset fläcker då ur sig : ”Ja det går ju inte så bra för tyskarna och jag antar att vi inte ska säga don’t mention the war.” högt och tydligt i mikrofonen. Stilpoäng till honom.

Det är 5 lag från länet som är helt klara för slutspel.

Umeå Södra F-19

Umeå FC P-18

UIK/Böleäng F-15

Sandåkerns SK F-15

Sandåkerns SK F-14

En hel radda lag kan gå vidare idag och jag skall försöka uppdatera så gott det går.

Gårdagens ros går till Carina Nilsson, tränare för UIK/Böleäng som självmant ringde och hörde av sig med resultat och målskyttar. Mycket bra och framförallt välbehövligt då matchen slutade 17-0 till UIK/Böleäng.

Idag blir det heldag på Heden och sedan att fara runt och titta på lite slutspelsmatcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *