Gothia 6

Tungt idag. Lämnade huset 09.00, hemma igen 23.00 så jag är förbannat trött.

Såhär ligger det till: Av 30 startande lag så överlevde 10 stycken till fjärde speldagen oc observera att B-slutspel inte är inräknat. Imorgon är det två länsderbyn då UIK/Böleäng skall möta Vännäs och Sunnanå möter Umedalen samtliga spelar i F-15 klassen.

Idag var det som sagt heldag på fältet och det var på Kviberg det hände.

Såg UFC få med sig oavgjort mot InterClubes. Såg både UIK och UIF bli utslagna ur F-14klassen där de dessutom spelade i samma grupp. Därefter såg jag syrrans lag slå Gamla Uppsala med 3-1. TV var på plats med anledning av att Gamla Uppsala hade haft fyra tjejer i Rainbow på Liseberg dagen innan.

Därefter var det slutspel på Kviberg och jag fick se ett inspirerat Täfteå nästan klara sig till straffar mot bosniska Novi Grad. Hann med att se Umeå Södra förnedra sina motståndare med 10-0 och avslutade kvällen på ett öde Kviberg där UIKs flickor 17 åkte ut på straffar mot ett skånskt lag.

Dagens ris går till Brasilien som skämde ut sig två gånger om.

Det började med att Täfteås brasilianska motståndare inte dök upp vilket resulterade i en W-O vinst för Täfteå som därmed bara blev tvåa i gruppen. Jag fick sedan höra att Matoso Tradition hade skämt ut sig i mötet mot Umedalen. Umedalen hade vunnit med 15-0 och gossarna från Brasilien hade bland annat:

Hjulat runt på mittplan när Umedalen anföll.

Ställt hela sitt lag vid mittlinjen när UIF hade frispark i farligt läge. Syftet med alltihopa? Att ställa umedalarna offside.

Fått en man utvisad på grund av ”osportsligt” uppträdande.

Lämnat en ensam försvarare framför målvakten när Umedalen anföll.

Kort sagt: SKÄRPNING

Imorgon rullar cirkusen vidare och jag skall försöka hinna med att se så många matcher som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *