Gothia 7

Ytterligare en maratondag på resande fot och fötterna värker. Det var en dag som både bjöd på både glädje och sorg för länets lag. Det började uselt med UFC som gjorde en riktig skitmatch mot Eskilstuna. De spelade bedrövligt och det syntes att laget inte hade den riktiga bredden att gå så långt som de hade tänkt innan turneringen. IFKs lag åkte ut efter en jämn match mot estniskt motstånd efter att de släppte in ett sent mål och besvikelsen var stor efteråt.

Många av lagen vann dock sin första match men därefter tog det roliga slut och det är endast Sandåkerns flickor 14 som är kvar i turneringen.

Måste dock säga att jag imponerades av Umeå Södra som trots ett spelmässigt övertag åkte ut idag. Laget består alltså nästan bara av 16-åringar men ändå så lyckades de ta sig till åttondelsfinal i flickor 19-klassen. Starkt.

Såg att VK hade skickat ner en lirare, kanske känner de flåset i nacken?

Så imorgon är det Sandåkern för fulla slanten nu är det sömn som gäller.

1 kommentarer

  1. Känns hårt för en UIF:are (som är van att bevaka B-slutspel) att vara ”tvungen” att skriva om ddn totalt dominerande ungdomsklubben i stan?
    ps. när du vaknat upp kan du få veta att SSK f-14 vann nu på morgonen med 4-0 och spelar match igen kl 16.00. Kvartsfinal!!) Kanske vaken då??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *