Skrällarnas omgång i DM

Åttondelsfinal i DM. Holmsund mötte Rönnskär på bortaplan och förlorade med 2-1. Hemmalaget ville mest och segern var absolut inte orättvis. Ronny Sandström och Mattias Lundberg heter Rönnskärs hjältar då Ronny passade till Lundbergs två mål. Jens Sjöström gjorde Holmsunds mål.

Även Robertsfors gick på proppen mot ett div IV-gäng. På Ålidhem Arena är GUIF erkänt starka, men att man skulle vinna med 3-1 över ”Robban” var det väl ingen som trodde?

Niklas Andersson, Hussein Mohammed och Andreas Pettersson gjorde mål för hemmalaget. Simon Karlsson satte 2-1 och gav spänning till matchen men när Andreas Pettersson gjorde 3-1 med drygt tio minuter kvar var matchen avgjord.

…Samir Kanlic var inte alltför nöjd efter matchen.

Mariehem vann tillskillnad från sina seriekonkurrenter sin DM-match. 3-0 skrevs slutresultatet till när Mariehem besegrade Sunnanå. Men detta var en jämn historia där Mariehems tyngd och rutin tog ut sin rätt tillslut. Arestav x2 och Robin Nilsson hängde för de grönklädda.

1 kommentarer

  1. kan inte bloggen kolla upp hur det blev med beslutet gällande RIK.s överklagan då Skellefeå FF hade en spelare med i laguppställningen som inte var med på matchprotokollet? Beslut skulle tas den 22 juli av förbundet i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *