Mariehems målskyttar

malskyttarna.jpg
FOTO: Tom Bergström
Karolina Rinnau-Widding, 2, och Therese Kapstad, 3, hette Mariehems målskyttar i 5-1 segern över Assi.

hmm// Skulle bli väldigt förvånad om Jens Sjöström spelar i allsvenskan nästa säsong. Inte många som tar steget från div 2 till allsvenskan och skulle som sagt bli väldigt förvånad om Sjöström blir ett undantag som bekräftar regeln. Däremot tror jag inte att han spelar i Holmsund nästa säsong. Ersboda är ett väldigt hett tips.

12 kommentarer

 1. Det är väl ingen hemlighet att Jens Sjöström vill spela med Ersboda redan i år men att han blev stoppad av Holmsund.
  Alla med insyn och alla som kan läsa tidningar vet detta.

 2. Jag vet det mycket väl jag med, men grejen att flera allsvenska klubbar håller koll på honom bör göra honom till en kapabel superettan spelare? Ersboda är väl inte alls så solklart som alla anser då de troligen tappar Ädam och kanske Erik L? Fantastiska fyran, sprucken.

 3. Har du sett han spela många ggr? sällan att han går till till esk Nästa säsong när bättre klubbar i högre divisioner vill ha honom runt om i sverige? Lr, du som vet?

 4. Hur kan du sakna Ruuth, var du en av dom tre i länet som gillade att läsa om dagens namnsdagsbarn?!
  Den karln skrev ju knappt ett enda vettigt/intressant inlägg på 1 års tid.

 5. Paffe är en spelare som har svårt i korpen och är lite avis på unga talanger som kan lyckas !? Vad saknar Jens för att ta steget?

 6. Bålfors: det är många spelare som går från just div 2 till allsvenska. Om du går igenom varje allsvensk trupp så finns det ett par spelare i varje lag som kommit från div 2 alt 3 lag.

 7. Bålfors: du bör nog läsa på innan du skiver:
  I det felsta allsvenska klubbar värvar man rätt ofta från div 2 eller lägre. I Sundsvall tex finns flera exempel på detta.
  I Hammarby finns idag 10 spelare som spelat div 2 fotboll. Johan Oremo kom från div 3 Jonas Lantto Kiruna Div 2. Så att det är ett undantag som bekräftar regeln är ren nonsen.
  Skulle du gå igenom samtliga allsvenska lag så finns det en eller ett antal spelare som man värvat från div 2 eller tom lägre.

 8. Bättre underhållning än att läsa Eran pajkastning mot varandra finns banne mig inte.
  Jag har små barn som tjafsar mot varann på detta sätt, men utan svordomar naturligtvis.
  Saknar oxå Ruuth. Nu känns det mer som en gästbok hos något fotbollslag, men jag tror att Bålfors inlägg kommer att ta sig med tiden.
  Anledningen till att jag gick in på denna artikel är att jag var nyfiken på att se vad VF hade att skriva om seriefinalen i damernas Div 2, men snopen blev jag när det praktiskt taget inte finns något att läsa om detta toppmöte, utan allt handlar om nån spelare i ett helt annat lag.
  Suck, men kul är det iaf att följa bloggen.

 9. Robin Söder spelade i division 3 förra året, nu gör han mål i cl. De allra flesta allsvenska spelarna har en gång i tiden spelat i en sådan division. Sjöström kan säkert höja sig med utmaningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *