UFC värvar internationellt

Toby Davis och Albert Kryezya heter nyförvärven. En artonårig engelsman som inte fick proffskontrakt och en norrrman som fått nöta bänk med Sandefjord i norska division II. Det är väl inga nyförvärv som skrämmer slag på motståndarna men samtidigt är väl båda tänkt mer som breddspelare, iaf inledningsvis, än som startspelare.

Enligt Umeå FC:s hemsida vann Davis Plymouths juniorlags skytteliga med sina nitton mål, vilket trots allt är imponerande.

På tal om UFC. Ljungskile har nu gått om Umeå FC i den allsvenska maratontabellen. Jag säger bara tänk om…

Lite Ersboda då för att jämna ut division I norra-kvoten. Nu kanske många tänker ”tidig” men själv har jag inte sett klippet förrän nu. Det är Ersbodaspelaren Adam Chennoufi som klipper till med vänstern när han spelar i Holmsund.

C.Ronaldo-såpan verkar aldrig ta slut. Ena dagen ska han stanna i Man Utd, nästa dag vill han till Real. Sepp Blatter talade om slaveri. Engelska Daily Mirror har sammanställt ett bildkollage på Ronaldos slavarbeten

1 kommentarer

  1. Breddspelare? såklart värvar man från England om man vill bredda truppen.
    Klart att de vill att killen ska starta när de har värvat honom endast för resten av säsongen. Sen vet väl ingen vad han håller för klass men du, allvarligt. Breddspelare värvar du ofta inte från england? nae du, du har inte alla hästar hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *