Helgsummering

Fotbollen har smygstartat igen med en rad olika serier. I division II Norrland gästade Robertsfors igår Kvarnvallen och vann med 3-0 över Piteå. Slutresultatet var i underkant enligt tränare Samir Kanlic.

– Vi har aldrig spelat bättre under min tid i Robertsfors. Kunde ha blivit det dubbla, sade han.

Holmsund tog idag emot IFK Timrå hemma på Kamratvallen. Matchen slutade 3-3 efter att hemmalaget tappat en 3-1. Timrås kvittering kom i 87:e minuten. Innan dess hade Tobias Thomson kvitterat Timrås 1-0 ledning, Jonas Nilsson gett Holmsund ledningen, Jesper Lott ökat på till 3-1 och Timrås Per Nyman reducerat till 3-2.

I damtvåan fortsätter Mariehems segertåg. 7-2 seger borta mot Modo blev det idag, Therese Kapstad stod för tre av målen. Umedalen å andra sidan förlorade, hemmalaget Notviken vann med 3-1. Ulrika Stenberg tröstmålade för de svartgula.

img_2045__468.jpg

Mariehems målskyttar mot Modo. Anna Mikaelsson, Sofia Johansson, Therese Kapstad 3, Anna Karlin, Marielle Sikström. FOTO: Tom Bergström.

Söderfyrans höstsäsong startade med mötet mellan Vilhelmina och Ersmark. Målrikt värre var det då matchen slutade hela 6-6. Med tio minuter kvar stod det 6-4 till hemmalaget Vilhelmina men Ersmark repade mod och lyckades både reducera och kvittera innan domaren satte pipan till munnen. Koday Conteh och Ivica Kadic heter Vilhelminas målskyttar med tre mål vardera.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *