Målfest när Sandåkern vann

Kryper till korset på momangen. Tog inte med Sandåkern i helgsummeringen då jag förväntade mig att den artikel som vi har i papperstidningen skulle dyka upp på nätet. Vilket den nu inte gjorde så därför kommer här en summering av Sandåkerns övertygande 10-2 seger över Krokom/Dvärsätt, till signaturen ”Rödängares” stora glädje.

Marcus Sundelin heter Sandåkerns stora organisatör. Han stod nämligen för fyra av målen, varav de tredje målet kom när det hade gått elva minuter av matchen. I paus stod det 8-1 (!) till hemmalaget.

– Vi var riktigt bra i den första halvleken, sade tränare Magnus Lindqvist.

Andra halvlek blev av naturliga orsaker en mer avslagen historia men genom Jens Sjöström och Fenan Zemui mål lyckades Sandåkern komma upp i tvåsiffrigt. De rödklädda ligger nu på andra plats i trean, fyra poäng bakom serieledarna IF Älgarna som dock har en match mindre spelad.