Fotbollsfesten är här

Umeå Fotbollsfestival inleds imorgon och håller nuvarande väder i sig kommer det bli en riktig kanonhelg. Speciellt på Nydalafältet där det alltid är mängder med lag i farten. Bäst koll på turneringen har du här på VF.

Nytt för iår är att en företagscup för seniorer finns med. Det är 7-mannaplan som gäller och självklart ställer VF upp med ett lag. I UFC:s företagscup gick det sådär. Nu siktar vi högre. Även om gruppen med Team Telia, Avdanke stjärnor och Bailey Boys är en svår sådan.

Företagscupen spelas även den på Nydala.

Umedalens herrar åkte igår på en brakförlust, 9-2 borta mot nästjumbon Friska Viljor. Tränarduon Renma/Eklund var allt annat än nöjda med insatsen.

– Pinsamt, jag vet inte vad som hände, sade Eklund.

I övrigt konstaterar vi att Hörnsjö/Rundvik vann omstarten av söderfemman. 1-0 blev det mot Samba i en match där hemmalaget Samba var spelförande och stod för det mesta och det bästa. Men det var Hörnsjö/Rundvik som gjorde målet, detta genom Simon Sahlström.

I damtrean vann Umeå Södra Ungdom över Ersmark/Ersboda med 5-0 och Mariehem FF vann över Röbäck med 7-1. Therese Helmersson hängde tre för Mariehem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *