Onsdagen

Här kommer en kort sammanfattning om vad som hänt i länet.

Dubbel lycka för Mariehem då både herrarna och damerna vann övertygande. Herrarna besegrade Infjärden med 5-2 och Robin Arestav var utan tvekan matchens kung. 4 mål gjorde han och han är därmed ”Dagens målskytt” på bloggen. Laget fick med sig tre fräscha poäng och klättrar upp ovanför strecket i den snuskigt jämna tabellen. Även damerna kan glädjas över sin insats idag. Toppkonkurrenten Själevad besegrades med 4-0 och i och med att Sörböle ”bara” fick oavgjort mot Morön så rycker Umeålaget i toppen av tabellen.

Söderfyrans stora vinnare heter utan tvekan Teg. Laget slog GUIF samtidigt som Sörmjöle och Spöland kryssade. Laget seglar därmed upp på andraplats i tabellen efter Sörmjöle som numera leder på målskillnad.

I Norrfemman vann både Morön City och Medle och lagen rycker därmed ifrån Ljusvattnet på tredje platsen.

I Söderfemman körde Stöcke över Rödåbygden med 7-0 samtidigt som Grefves älskade Vännäs vann sin match med 1-0.

I Norrfyran förlorade Betsele mot Bergsbyn med 1-2 och missade därmed chansen att krympa Norsjös serieledning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *