Blixtar och dunder…

Festivalens första dag är avklarad. VF hårdbevakar genom kollegan Robert Johansson som är på plats på Nydalafältet under hela dagen. Finns även en dator i ett av tälten där man kan läsa VF:s nätupplaga.

För mig blev det snabba ryck in på jobbet då festivalarrangörerna glömde att leverera resultaten. Några tangenttryckningar senare så var de färdig ”kodade”.

I fotbollsväg har ”magiska under” skett i söderfemman. Både Täfteå och Ersboda förlorade, båda med siffrorna 1-2. Täfteå mot Furunäs/Bullmark där de sistnämnda både kvitterade och satte vinnarmålet med kvarten kvar. Stefan Ågren satte 2-1 för sitt Obbola på tilläggstid när de vann över Ersboda.

I norrfyran vann Rönnskär över Bastuträsk med 3-1. Målen gjordes av David Olsson, Jimmy Brandt och Mattias Lundberg. Bastuträsks tröstmål gjordes av Peter Renström.

Samtidigt vann serieledaren Norsjö över Mjövallen med 3-1. Segern innebär att Norsjö nu är fem poäng före tvåan Rönnskär och sex före trean Betsele, som dock har en match mindre spelad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *