Ersboda värvar

Umeå FC har värvat friskt under sommaren och nu hänger Ersboda på trenden. Som VF-sporten tidigare skrev så har IFK Umeås Robin Åberg provtränat med Ersboda och han erbjuds nu kontrakt med klubben. Tränare Örjan Andersson beskriver honom ”som en Chennoufi” och det skall bli intressant att se vad han kan uträtta i klubben.

Ersboda har även ”värvat” comebackande Patrik Mattsson som lade av ifjol efter att laget gick upp. Då hade han brist på motivation pga sjukdom och tidsbrist men nu är motivationen tillbaka och han återförenas med sitt gamla lag.

7 kommentarer

 1. Kan inte jämföras på många sätt med Adam. Han har ingen bollmottagar förmåga eller styrka i kroppen som Adam. Konstigt sagt av Örjan. Undra om han får förtroende att hoppa in något?

 2. långt ifrån samma teknik som Adam men Robin har en grym speed (mycket snabbare än han)och bättre inställning till träning. Robins ryck håller mycket hög klass men att jämföra han spelmässigt med Adam…det är ett riktgt lågvattenmärke

 3. De två ovan har ju ingen koll som helst på Robin Åberg verkar det som. En kanonvärning i mina ögon. Grymt snabb, grym kondition, grym inställning, bra både framåt och bakåt. Dock inte samma teknik som Adam kanske, men en riktigt bra värvning i mina ögon! Vi får väl se när serien börjar vem som har rätt angående spelaren i fråga…

 4. haha ja det får vi verkligen se, kanonvärvning? Blir förvånad om han får starta en match iår. Men all lycka till robin!

 5. Visst är det en kanonvärvning. Han gjorde ju t o m mål mot MFF i gårdagens match med topplaget Umekamraterna!
  p.s ESK:s andra stjärna nätade två gånger i giganternas kamp (ESK-UIF) i p15-serien.
  Där fick ni UFC!!

 6. monsterrocco: ja inte blir det du som får rätt ivf. Åberg kommer inta att ta en tröja i ESK tyvärr. Det är stor skillnad mellan et mittenlag i 4.an och 1.an. Bänk någon match kanske men det blir till att lira i 4.an under hösten för kära Åberg denna säsong. Robin lackar tyvärr i spelförståelse men inställningen är det inget fel på.

 7. Rocco är en jävla lirare. Riktigt snabb och en underbar inställning. Han kanske inte är störst, men nog fan är han bra i närkamper. Han är som en pitbull-terrier. Kanske inte kommer att få förtroende iår, men nog fan kan det bli något av den pojken. Tekniken är det inte heller något fel på, visst han är inte Zlatan men tekniken är mycket funktionell. Att han dessutom är en riktigt tjejtjusare gör ju inte saken sämre. ESK kommer få ett höjt publiksnitt med ca 25 unga damer.

  Tack för mig

  / Kroken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *